Blogger tarafından desteklenmektedir.

İphone 6 Sıradışı Özellik İle Geliyor

İphone 6 fiyatı,İphone özellikleri,İphone yeni özellikler,İphone ne zaman çıkıyor,İphone çıkış tarihi gibi sorulara cevap niteliğinde bir blog  iPhone 5′in dedikodularıyla uğraşırken, şimdilerde ise karşımıza Çinkökenli bir basılı medyadan gelen iPhone 6 özelliğiyle şaşkına döndük.
İddialara göre iPhone 5de olmasa da iPhone 6′da hem tasarım hemözellik bakımından oldukça önemli değişikliğe gidecek olan Apple, bu akıllıcep telefonu modelinde ise daha önceden hiçbir mobil cihazdarastlamadığımız bir özellik sunacak. iPhone’un zamanında en çok sevilenve hatta hala kullanılan özelliklerinden birisi olarak karşımıza çıkan havadurumu uygulaması, artık iPhone 6′ya konumlandırılacak özellikle birlikte çok daha profesyonel bir hal alacak.

İddialara göre mobil cihaza bir sıcaklık sensörü konumlandırılacakken, busensör ile birlikte bulunduğunuz konumun sıcaklığı çok daha gerçekçiolarak sunulacak ve bu konumun hava durumunu öğrenmek isteyenkullanıcılarda gerçekçi bir sonuca ulaşmış olacak.
Haber ne kadar gerçekçi gelmese de Apple’ın akıllı cep telefonusektöründe açtığı çığırlara bir yenisini daha ekleyebileceğini hatırlatalım.

Bir önceki iPhone 5 NFC özelliğiyle gelecek başlıklı haberimizde, iphone 5,iphone 5 hakkında ve iphone 5 nfc hakkında bilgiler vermiştik.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS