Blogger tarafından desteklenmektedir.

iPhone 6 için 4.8-inç yeterli olmayabilir


4.8 inç ekran ile iphone 6Hem Analistler ve meraklıları bir 4.8-inç ekran ile 2.014 iPhone 6 için yaygara vardır - ve bunların daha da nihayet diledi olduğunuz büyük ekran alacak eminiz. Kadar geri 4S iPhone sürümü olarak, iPhone kullanıcıları Apple'ın geri kalmış ekran boyutu üzülüyor, Samsung ve diğer Android tabanlı üreticileri cesurca kendi ekran özellikleri arttıkça, Apple orijinal iPhone tasarım sınırları içinde çalışmaya içerik olmuştur. IPhone 5 sonunda daha büyük bir ekranda teslim olsa da, sadece çok bekliyorduk şekli ve boyutu değil.



Bu nedenle, tüm bu soruyu akla getiriyor: 4.7 veya 4.8-inç ekran ile 2014 yılında bile iPhone 6 başlangıçları, bu ekran özellikleri geekdom karşılamak için yeterli olacak mı?
4.8 inç ekran ile iphone 6
O kitleler ile olduğu gibi Peter Misek, Jefferies için uzun süredir analisti, büyük olasılıkla olarak nominal inek demograhic endişe değil. Ona göre, 4-8-inç iPhone 6 Apple iPhone satış için büyük bir destek olacaktır - ve o inandığı bir çok gerekli olduğunu. Yaptığı son makalesinde iPhone 6 hakkında Lance Whitney kare Misek en son sözleri CNET :

    Asya'da Apple tedarikçileri ile geçen hafta yaptığı toplantıdan sonra, Misek o iPhone 6 4.8-inç ekran sunacağını söyledi hangi Pazartesi günü yatırımcılara bir not yayınladı. Eğer doğruysa, bu mevcut iPhone serisinde bulunan 4 inç ekran üzerinde ağır bir artış olacak.

    Misek onun tahmini tetiklediği tam olarak ne ortaya yoktu, ama o yeni ekran boyutu çok sayıda yükseltmeleri götürmek istiyorsunuz unutmayın yaptı. Son çeyreğinde sevk akıllı yaklaşık yüzde 50 sadece yüzde 20 önceki bir yıla göre, 4 inç daha büyük ekranlar vardı.

    "Biz iPhone 6 lansmanları (biz Apple Eylül 2014 hedef olduğunu düşünüyorum) 5S/5C döngüsü atlanır insanlardan başka bir 5-10M artış gösterecektir zaman 85m iPhone yükseltme için uygun düşünüyorum," Misek yazdı.


Whitney'in röportaj işaret ettiği gibi, biz Misek onun bilgi almak tam olarak nerede bilmiyorum, ve sadece gerçek bir yaptığı konuşmada arkasında "intel", ya da adına bazı hüsnükuruntu varsa görülecek. 1) düşük maliyetli iPhone oluşturmak ve 2) bir phablet benzeri ekran ile bir iPhone sunuyoruz: Her şeyden önce, yıl için tahmin ve iki şey yapmak Apple için itti Misek gibi finansal teknoloji analistler olmuştur. Biz hala bu tahminler her iki (550 $ de kilidi, iPhone 5C kesinlikle "düşük maliyetli" iPhone gibi kalite değil) bekliyoruz.

Ama ben sapmak. Whitney'in nokta, bir 4.8-inç iPhone 6 ". . . Mevcut iPhone serisinde bulunan 4 inç ekran üzerinde ağır bir artış olacak, "kendi içinde ve tartışmalıdır. Apple iPhone sonunda 5-inç ekran yaklaşım (ve henüz bir inç onda bir çift tarafından ıskalamak) nerede, bir yıl içinde, bu yol gider varsayarsak, rakiplerinden 5-inç sınır yıl önce geçti olacaktır.

Ben şimdi duyabiliyorum: "iPhone 6 en 4,8-inç ekran konusunda büyük bir anlaşma nedir? Samsung 5.x-inç ekrana sahip. "Bu hiçbir zaman yeterli olmayacak.


Hala Apple 2014 yılında ekran boyutu değişecek ikna kalır. Bunlar 6. nesil iPhone 5 kadar orijinal iPhone ekran özellikleri bindi, ve sonra sadece marjinal boyutu artmıştır. Şimdi, Apple 5C ve 5S kullanılıyor tabii ki iPhone 5 görüntüler, onun kulaklarına kadar. Tek bildiğimiz, Apple bir kaç yıl için ekran boyutunu artırmak için görünmeyebilir - eğer hiç.

Ayrıca, ben iPhone 6 form faktörü radikal ya, 2014 yılında değişeceğini ikna olmadım. Bir iPhone 4 sürümü ile, 2010 yılından bu yana çok değişmedi söylenebilir. Mevcut iPhone 5S hala 4 için çarpıcı bir benzerlik taşımaktadır. Ben 2014 yılında iPhone geri metal Apple belki de bir kez ve herkes dağıtmak Liquidmetal için beklemek, ya da 5S ile başlatılan altın ve uzay gri seçenekleri benzer estetik iyileştirme çeşit ile gelirdi.

Ne Apple yapacak sanmıyorum Android için teslim ve bu tasarım ideolojiye Samsung, HTC, Motorola veya makes.And sopa ne gibi bir şey görünüyor ya da hisseden bir akıllı telefon yapmak olduğunu, bir kez daha, iPhone 6 değil olabilir geekdom için yeterli.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS